Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα! : Αγαπητέ συμπολίτη, τι περιμένεις; να σου φτάσει η χολή μέχρι το λαρύγγι;



Πηγή: Στέλιος Ελληνιάδης - "Δρόμος της Αριστεράς"

Αγαπητέ συμπολίτη,

Σου αρπάζουν τις αποταμιεύσεις σε διώχνουν από τη δουλειά και σου αυξάνουν τα χρέη για να μην μπορείς να πληρώσεις να γίνεις οφειλέτης «κόκκινος», για να σου πάρουν το σπίτι. 
Απλά μαθηματικά. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Σε παραμυθιάσανε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, ο «άγιος» Σημίτης και σε εξωθήσανε, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, να παίξεις τις οικονομίες σου στο Χρηματιστήριο. Την ώρα που οι ίδιοι ξεκοκαλίζανε τη χώρα, αγοράζοντας σάπια υποβρύχια και πουλώντας εθνική υπερηφάνεια στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις φιέστες των δισεκατομμυρίων και τους ντοπαρισμένους αθλητές. 
Μόλις σου πήρανε τις οικονομίες με το κόλπο γκρόσο, προτού ξυπνήσεις, αρχίσανε να σου δίνουνε εύκολα και χαμηλότοκα δάνεια, για να μην καταλάβεις ότι είχες ήδη φτωχύνει. Πάρε για το σπίτι, πάρε για το αυτοκίνητο, πάρε για τα ψώνια, πάρε για τις διακοπές πάρε για να μην σκοτίζεσαι, όλα πάνε καλά. Κι έτσι, παγιδεύτηκες οριστικά και αμετάκλητα. Μετά σε διώξανε από τη δουλειά σου ή σου μειώσανε το μισθό ή σου κόψανε τη σύνταξη, το επίδομα και το εφάπαξ. 
Σου βάλανε και τα χαράτσια, ενώ αυξήσανε όλα τα τιμολόγια κοινής ωφέλειας. 

Αναγκάστηκες να κλείσεις και το μαγαζί σου με τη λιτότητα και τους υψηλούς φόρους.'Εχασες κι όποιο συμπληρωματικό εισόδημα ενδεχομένως είχες από νοίκια, αφού τα διαμερίσματα είναι ξενοίκιαστα ή οι ενοικιαστές δεν έχουν να πληρώσουν.
Και τώρα, θα σου πάρουνε ό,τι έχεις και δεν έχεις. Και το σπίτι που μένεις, το αυτοκίνητο έχει ήδη παροπλιστεί από ένα περίπου εκατομμύριο ανθρώπους που έχουνε καταθέσει πινακίδες στις εφορίες, αλλά και το πατρικό σου στο χωριό. Ακόμα και το αγροτεμάχιο με τις κοτρόνες και τα γαϊδουράγκαθα που έχετε από πάππου προς πάππο, τώρα φορολογείται και σε χρεώνει μην μπορώντας ούτε να το πουλήσεις ούτε να το κατεδαφίσεις. φίλε συμπολίτη.

Σε εγκλωβίσανε πολύ άσχημα. Και με το νέο νόμο, κάνουν πολύ πιο εύκολη τη χρεοκοπία και το ξεπάστρεμα της περιουσίας σου. Αυτοί ξέρουν ότι δεν πληρώνεις δόσεις, γιατί έχασες πρώτα τις οικονομίες σου και μετά τη δουλειά σου ή μειώθηκε ο μισθός σου.
Αυτοί το σχεδίασαν και σου το φόρεσαν ναρκώνοντάς σε κατάλληλα. Και σε εκβιάζουνε τώρα για να πληρώνεις δόσεις για μια αξία που δεν υπάρχει πια. Το διαμέρισμα σου κοστίζει το μισό απ' ό,τι κόστιζε όταν το αγόρασες και πήρες το δάνειο.

Για οκτώ χιλιάδες πουλήθηκε ένα δυάρι στο κέντρο της Αθήνας, χτες. Και τώρα, αυτά που χρωστάς στις τράπεζες είναι πολύ πάνω από την πραγματική αξία του ακινήτου σου. Κι αν δεν κλατάρεις απ' αυτό, από την ανεργία ή το μειωμένο εισόδημα, σου επιβάλλουν και φόρους πάνω στην εικονική αξία του ακινήτου για να μην μπορείς να την πληρώσεις. Ο σκοπός τους δεν είναι να πληρώσεις.

Διαμαρτυρόμαστε, καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και προσπαθούμε να της αποδείξουμε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει! Μα, αυτός είναι ο στόχος τους! Να μην μπορείς να πληρώσεις. Ο σκοπός είναι προφανής. Το 10% που βάζουν σαν φόρο, είναι στην πραγματικότητα 20% αφού μπαίνει στην πλασματική αξία, και το 20% είναι 40% και το 30% είναι 60%, αφού η πραγματική αξία του ακινήτου είναι στο μισό απ' αυτήν στην οποία υπολογίζεται ο φόρος και το πρόστιμο.

Δηλαδή, εντελώς εξοντωτικά είναι τα μέτρα και τα ποσά. Κι άμα δεν μπορείς να τους πληρώσεις, σου επιβάλλουν ένα τρομακτικό πρόστιμο, ώστε σίγουρα να σε γονατίσουν ολοκληρωτικά και να σου πάρουν το ακίνητο. Κι αν δεν φτάνει η πραγματική του αξία στον πλειστηριασμό για να ξοφλήσεις τα χρέη που σου έχουν δημιουργήσει, θα σου πάρουν κι ό,τι άλλο έχεις, δηλαδή, τα πάντα. Όπως στην Ουκρανία και την Ισπανία, θα μπουκάρουν στην κατοικία σου με πάνοπλους αστυνομικούς, κι αν δεν τους ανοίγεις την πόρτα, με ηλεκτρικά πριόνια θα κόβουν τους μεντεσέδες και την πόρτα ασφαλείας για να σου πάρουν την τηλεόραση, το play station, το ψυγείο και το φούρνο μικροκυμάτων, έναντι. Και μαζί με τα υπόλοιπα, που θα σου αφήσουν γιατί τους είναι άχρηστα, στρώματα, ρούχα, κουζινικά, σχολικά βιβλία και... τα παιδιά σου, θα σε πετάνε στο δρόμο. Άστεγο. Χωρίς οίκτο, και με το νόμο τους. Και με την ψήφο σου! 

Οι «οικογένειες» σαν του βουλευτή, υπουργού και αντιπροέδρου της Βουλής, που του σπάσανε τα γραφεία οι αναρχικοί, διαχειρίζονται με τις «εισπρακτικές» συμμορίες τους την εκτέλεση σου. Ανήκουν, μαζί με αστυνομικούς και δικαστικούς υπαλλήλους, στην ομάδα των δημίων. Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Στουρνάρηδες, Προβόπουλοι κλπ, μεσάζοντες των διεθνών τοκογλύφων, κάνουν τις προγραφές. Και, κατά περίπτωση, οι Δημαρίτες κρατάνε φανάρι. Με το νόμο, αλά Χίτλερ. Δεν χρειάζεται καν να σου καρφιτσώσουν ένα σήμα στο πέτο, όπως έκαναν στους ομοφυλόφιλους τους τσιγγάνους τους κομμουνιστές τους επαίτες και τους Εβραίους οι ναζί. Ο στιγματισμός που σε οδηγεί στην εξόντωση, σήμερα γίνεται ψηφιακά.

Κι εσύ, τι κάνεις θα τους στείλεις κατά διαόλου ή θα τους ξαναψηφίσεις; Για την πατρίδα, έτσι και αλλιώς μερικές φορές μου δίνεις την εντύπωση, ότι δεν σε νοιάζει, κι αυτοί ξεπουλούν τα πάντα, ενέργεια, επικοινωνίες νησιά, αεροδρόμια, λιμάνια, ακόμα και το νερό που πίνουμε! Αλλά δεν σε νοιάζει ούτε για τα παιδιά σου; Ούτε για τα αδέρφια σου; Ούτε για τη μάνα και τον πατέρα σου; 

Θα υπερασπιστείς ό,τι έχει απομείνει από την αξιοπρέπεια σου ή θα θαφτείς στα ερείπια της δουλικότητας και της μαλακίας σου; ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! 


                                                   Αγαπητέ συμπολίτη, καλά Χριστούγεννα!

πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4728.html

1 σχόλιο:

  1. Θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πέτερ Λοάν στην εταιρεία oursρες ήμουν θύμα απάτης, αλλά όταν είδα μια ανάρτηση για ένα δάνειο για το πώς μια γυναίκα με τρία παιδιά πήρε δάνειο από τον κ. Πέτερ Λοάν στην εταιρεία oursρες , Συγκλονίστηκα. Μόλις εγκρίθηκα το δάνειό μου στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και έλαβα το δάνειό μου στις 11 Σεπτεμβρίου 2021. Εάν βρίσκεστε σε οικονομική κρίση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με αυτόν τον ιδιωτικό δανειστή που χορηγεί δάνειο με επιτόκιο 2% σε όλο τον κόσμο. Πάρτε το νόμιμο δάνειό σας στην προσφορά Quick Loan in Hours και σταματήστε να χάνετε χρόνο με ψεύτικους δανειστές. Επικοινωνήστε μαζί τους τώρα μέσω διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου peterhelps01@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή