Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

To Κουβανικό φυσικό φάρμακο για τον καρκίνο....?



To Κουβανικό φυσικό φάρμακο για τον καρκίνο είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό, λένε οι επιστήμονες / Cuban Natural Drug for Cancer Has Proven Efficacy, Scientists Say
    
                  
radiorebelde.cu, Myrsini Tsakiri

Κουβανοί επιστήμονες παρουσίασαν στην πρωτεύουσα Αβάνα τα οφέλη του ομοιοπαθητικού φαρμάκου Vidatox 30 CH, για τη θεραπεία του καρκίνου, που έχει αυξήσει το προσδόκιμο και την ποιότητα ζωής σε μια ομάδα ασθενών.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου LABIOFAM 2012, η Δρ. Eva Solomon, επικεφαλής της Ομάδας Ελέγχου του Καρκίνου και Κέντρο της νόσου στην Αβάνα, δήλωσε ότι το φάρμακο χορηγήθηκε σε 845 ασθενείς με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο του μαστού, των πνευμόνων, του παχύ εντέρου, του προστάτη και του τραχήλου της μήτρας, με θετικά αποτελέσματα.


Το φάρμακο χορηγείται σε πέντε υπογλώσσιες σταγόνες κάθε 12 ώρες, και μετά από έξι μήνες στο 87 τοις εκατό των ασθενών βελτιώθηκε η όρεξη τους και αισθάνθηκαν τον πόνο να έχει μειωθεί, και προέβησαν στη παύση λήψης μορφίνης, είπε ειδικός η οποία εργάζεται ως ερευνήτρια στον Όμιλο Επιχειρήσεων LABIOFAM, ο οποίος αναπτύσσει το προϊόν που λαμβάνεται από το δηλητήριο του σκορπιού junceus Rhopalurus.

Το φάρμακο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό, τονίζεται όμως πως χρησιμοποιείται μετά την ολοκλήρωση της παραδοσιακής θεραπείας (χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία).


πηγη:http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr/2012/09/to-cuban-natural-drug-for-cancer-has.html#more

(Y/Σ :αναδημοσιεύουμε την συγκεκριμένη είδηση με κάθε       επιφύλαξη για ευνόητους λόγους.Καλό θα ήταν να το ψάξουμε λιγάκι αν μας ενδιαφέρει...)

                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου