Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

IMANY - YOU WILL NEVER KNOW



Η Imany, η αγαπημένη μας Γαλλίδα,


                         
Το 2011 η Panik Records ανακάλυψε μια βελούδινη φωνή  από την Γαλλία να τραγουδά “You will never know”!
Το τραγούδι αυτό, είναι εδώ και 6 μήνες στη κορυφή των charts και το ελληνικό κοινό ζητούσε επίμονα να την ακούσει να το ερμηνεύει ζωντανά.
Η Imany ήρθε από την Γαλλία και ξεσήκωσε τα πλήθη!
Όλοι περιμέναμε το συναισθηματισμό, ρομαντισμό και τη γλυκύτητα των τραγουδιών που ακούσαμε στο δίσκο της «The Shape Of A Broken Heart».
Δεν περιμέναμε όμως τα επιπλέον κρυφά ταλέντα που έκρυβε η γλυκιά Γαλλίδα! Όσοι είχαν την χαρά να την απολαύσουν, στις τρεις sold out συναυλίες της σε Αθήνα, σε συνεργασία με το Gazarte, και Θεσσαλονίκη, πήραν γερή γεύση από το τι σημαίνει «ψυχή» και «δυνατή ενέργεια»!
Με διασκευές και εκπλήξεις στο πρόγραμμα, όπως το Bohemian Rhapsody των Queen και intro από Red Hot Chili Peppers, η Imany, μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς που τη συνόδευσαν,έκλεψε τις παραστάσεις και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλήθος κόσμου που την αποθέωσε!
Η Γαλλίδα που μας μάγεψε με τη φωνή και τους στίχους της,ανανέωσε το ραντεβού της με την Ελλάδα, ευχαρίστησε συγκινημένη τον κόσμο που την αγάπησε και την Panik Records που την έφερε στην Ελλάδα και μας άφησε όλους να ανυπομονούμε για την επόμενη συναυλία της!
Ο δίσκος της «The Shape Of Broken Heart» κυκλοφορεί σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου