Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!



Οι διεθνείς αγορές εκμεταλλεύονται άγρια τις Γερμανικές μονεταριστικές και ακραίες ιδιοτελείς και ιμπεριαλιστικές επιλογές της Μέρκελ και εξαπολύουν σφοδρότατες κερδοσκοπικές επιθέσεις και επιθέσεις πολιτικού εκβιασμού σε βάρος των λαών της Ευρώπης και πρώτα απ' όλα σε βάρος των λαών του ευρωπαϊκού Νότου και ειδικότερα σε βάρος του ελληνικού λαού, επιχειρώντας να ανακόψουν το δρόμο της ελληνικής ριζοσπαστικής Αριστεράς προς την κυβέρνηση.
Ως αποτέλεσμα αυτών των κερδοσκοπικών επιθέσεων βουλιάζουν σήμερα τα διεθνή χρηματιστήρια από την Ευρώπη ως τις ΗΠΑ, μαζί και το Χρηματιστήριο Αθηνών και τα spread δανεισμού ανεβαίνουν σε νέα ύψη για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, ενώ το ευρώ κατρακυλάει σε νέα χαμηλά έναντι του δολαρίου.
Το πλέον χαρακτηριστικό αυτών των κερδοσκοπικών και εκβιαστικών επιθέσεων των αγορών είναι ότι για πρώτη, μάλλον, φορά τα επιτόκια στα κρατικά ομόλογα που εξέδωσε η Γερμανία κλείδωσαν με μηδενικό επιτόκιο.
Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία μπορεί να δανείζεται αθρόα και άνευ κανενός κόστους(!!!), πράγμα που δείχνει ότι το Γερμανικό κράτος και κυρίως το Γερμανικό κεφάλαιο είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τις τραγικές εξελίξεις.
Για άλλη μια φορά πάει να επιβεβαιωθεί ότι το Γερμανικό κατεστημένο μέσα από την απαράδεκτη αρχιτεκτονική του ευρώ και τις ακραίες νεοφιλελεύθερες μονεταριστικές πολιτικές πάει να δώσει τη χαριστική βολή στην Ευρώπη.
Ενωμένοι οι εργαζόμενοι και οι λαοί της Ευρώπης καλούνται να αντισταθούν και να ανακόψουν την καταστροφή!

πηγη:http://konserbokoyti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου