Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Οι Pink Floyd ξανά μαζί στη σκηνήΙδιαίτερα τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη 12 Μαΐου στην O2 Arena του Λονδίνου για την συναυλία του Roger Waters. Μαζί του στη σκηνή ανέβηκαν τα δύο εν ζωή μέλη των Pink Floyd, κάτι που συμβαίνει μόλις για 2η φορά τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά links
Η εμφάνιση του Roger Waters ήταν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του όπου παρουσιάζει το θρυλικό δίσκο, The Wall.

Στο Comfortably Numb λοιπόν στη σκηνή ανέβηκε μαζί του και ο David Gilmour προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού από το κοινό ενω στο Outside The Wall επέστρεψε παρέα με τον drummer, Nick Mason.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Gilmour είχε προετοιμάσει το κόσμο για την εμφάνιση του στη σκηνή παρέα με τον Waters χωρίς ωστόσο να πει σε ποια συναυλία θα το έκανε. Αυτό πάντως που ήταν έκπληξη ήταν αυτή του Mason.

Όπως είπαμε οι τρεις τους έχουν εμφανιστεί παρέα μόλις δυο φορές εδώ και 30 χρόνια. Η πρώτη ήταν το 2005 στο Live 8. Τότε όμως είχαν μαζί τους τον κιμπορντίστα τους, Richard Wright που πέθανε το 2008.

Θυμίζουμε πως στις 8 και στις 9 Ιουλίου ο Roger Waters θα είναι στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει από κοντά το καταπληκτικό του show.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου