Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ελληνική Γλώσσα, Υπολογιστές, Bill Gates και Ηλιθιότητα



Screenshot

Επειδή η ανοχή στην ηλιθιότητα έχει όρια, ανεβάζουμε το ακόλουθο στο blog, ούτως ώστε να το δουν πολύ περισσότεροι, απ’ ό,τι αν ήταν στο φόρουμ. Αφορά ένα από τα δημοσιεύματα που βγάζουν τα κάθε λογής εθνικοπατριωτικά/φασιστικά (ίδιο ακριβώς είναι) blogs και στη συνέχεια αναπαράγει ο κάθε ηλίθιος ΕΛ, γεμάτος δόξα τιμή και υπερηφάνεια.
Προφανώς τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια που οι ΕΛ, ανακάλυψαν τα socials και το Blogspot, θα έχετε διαβάσει τα μύρια σχετικά με την ανερώτητα της ΕΛ-ληνικής φυλής. Έχουμε “μάθει” πως η ελληνική γλώσσα, ομιλείται από την Αλάσκα, τους Ινδιάνους του Περού, στην Αφρική, μέχρι την μακρινή Ινδία, ως ακόμα και στη Νέα Ζηλανδία και δεν ξέρω και πού αλλού. Ή μάλλον ξέρω. Ομιλείται και στην Κούφια Γη από τους μεγάλους εχθρούς του ΕΛ-ληνισμού τους ερπερτόμορφους (σοβαρά, έχει γραφεί κατά κόρον και αυτό). Ίσως ένα από τα κορυφαία, να είναι αυτό:

Εν αρχή ην η πέτρα και το ξύλο και ο ΈΛληνας που σμίλεψε τη πέτρα και δούλεψε το ξύλο.
Οι ΈΛληνες, δεν προέρχονται από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς…
Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο της παραπάνω πρότασης και των λέξεων κλειδιων (ΈΛληνες, ερπερτόμορφοι, κλπ), θα σας το αποδείξει.

65

Δεν θα επεκταθούμε σε αυτό, μπορείτε να δείτε σχετικά δείγματα γραφής των ελληνοπρεπών, σε αυτό το sub-fοrum του osarena.
Θα μιλήσουμε όμως για κάτι πιο… τεχνολογικό και πώς να μην είναι όταν το “έχει πει” ο ίδιος ο Bill Gates (γνωστός και σαν ευγονιστής και σαν καταστροφέας της τεχνολογικής εξέλιξης). Βέβαια είναι λίγο παράξενο αυτό, καθώς τα πατριωτικά blogs, μας έχουν πει πως ο Bill Gates, είναι Δρακονιανός και όπως όλοι ξέρουν οι Δρακονιανοί είναι εχθροί των ΕΛ.
Ο Δρακονιανός λοιπόν Gates, μάλλον για στάχτη στα μάτια, είναι και ΕΛ-ληνιστής. Δεν εξηγείται αλλιώς, καθώς το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει να αναπαράγεται ξανά, κάτι που κάνει την εμφάνισή του, σχεδόν ανά εξάμηνο και αφορό, φυσικά, την ανωτερότητα της ΕΛ-ληνικής φυλής, της γλώσσας στην προκειμένη.
Δηλαδή, με λίγα λόγια, η τεχνολογική εξέλιξη και η υπολογιστική “επιστήμη”, οφείλουν την ύπαρξή τους στους ΕΛ. Αυτό δηλαδή:

Η ελληνική γλώσσα είναι η μόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από Η/Υ.
ή, πιο… “επιστημονικά”:
Πρωτογένεια της ελληνικής γλώσσας, εκατομμύρια λέξεις, μαθηματική δομή, κατάλληλη για υπολογιστές.
Ορίστε, δείτε το και πιο αναλυτικά: Ελληνικά: Η γλώσσα των Υπολογιστών -Ταραταζούμ!
Συνεχίζοντας και για να το κάνουν πιο πειστικό, έβαλαν τα λόγια αυτά, στον μεγαλοκαπιτάλα που το μόνο που ξέρει από ελλάδα, είναι το πόσο εύκολα εξαγοράζονται οι πολιτικοί (βλέπε συμφωνία ελληνικού δημοσίου με Microsoft) και από κρουαζιέρες σε αυτήν.
Τώρα λοιπόν δημοσιεύουν το παρακάτω, τ’ οποίο φυσικά ποτέ δεν το έχει πει ο Gates και σίγουρα ποτέ δεν θα πει κάτι σχετικό, όποιος ασχολείται με την τεχνολογία, καθώς θα λιθοβοληθεί:



Bill Gates για την ελληνική γλώσσα

The Greek language has the best mathematical structure and it will be used for new generation of most sophisticated computers, because only in Greek language there are no limits.
Bill Gates
μετάφραση:
Η ελληνική γλώσσα έχει την καλύτερη μαθηματική δομή και θα χρησιμοποιηθεί για την νέα γενιά των πιο εξελιγμένων υπολογιστών˙ και αυτό, γιατί μόνον στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχουν όρια.
Μπιλ Γκέιτς
Και για να τελειώνει η ηλιθιότητα των γκομιπουτεράδων ΕΛ:
Οι υπολογιστές, την μόνη γλώσσα που διαβάζουν, είναι αυτή της μηχανής. Δυαδική. Μηδέν και Ένα (0 / 1). Αυτή είναι και έτσι ορίζεται, η μορφή ψηφιακής πληροφορίας που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές.
Αυτή και ΜΟΝΟ αυτή:
Κάθε “0″ ή “1″ ονομάζεται bit. Η λέξη bit είναι σύντμηση των λέξεων binary digit (δυαδικό ψηφίο). Ο χαρακτηρισμός “δυαδικό” προέρχεται από το δυαδικό σύστημα αρίθμησης. Το bit αποτελεί την ελάχιστη μονάδα μέτρησης. Μια ομάδα αποτελούμενη από οκτώ bits ονομάζεται byte (ή ψηφιομάδα). Η μικρότερη ποσότητα πληροφορίας, που μπορούμε να δούμε εμείς στον υπολογιστή, καταλαμβάνει ένα byte μνήμης. Αφού κάθε bit μπορεί να πάρει 2 διαφορετικές τιμές (0 ή 1), κάθε byte που αποτελείται από 8 bits μπορεί πάρει 28=256 διαφορετικές τιμές. Η ποσότητα πληροφορίας του ενός byte είναι πολύ μικρή και συνεπώς χρησιμοποιούμε κάποια πολλαπλάσια της ποσότητας αυτής.

Έτσι, για παράδειγμα, αν εμείς πούμε στον υπολογιστή να προσθέσει τους αριθμούς 181 και 207, η εντολή μπορεί να είναι:
01101001 00110100 10110101 11001101
Ωστόσο, υπάρχουν γλώσσες που όπως λέμε είναι υψηλού επιπέδου και δρούν σαν ένας “συμβιβασμός” ανάμεσα στο τί καταλαβαίνει ο υπολογιστής και τι ο άνθρωπος. Οι γλώσσες αυτές δεν μοιάζουν φυσικά με τις ομιλούμενες γλώσσες, αλλά χρησιμοποιούν σύμβολα τα οποία είναι σχετικά εύκολο να τα μάθουμε.
Και για να χαριτολογήσουμε και λίγο, προφανώς οι χαζοχαρούμενοι, μπερδεύονται με το παρακάτω που εύστοχα διακωμώδησαν τα παιδιά από το MAGMA:



Τι άλλο να πούμε; Ααα, ναι. Έχουμε και άλλα:
xxx_jerkingH λέξη computer είναι ελληνική
Έρχονται οι Ελεύθεροι Άνθρωποι του Διαδικτύου και είναι ΈΛ-ληνες;


Τέλος εδώ, δεν αντέχω άλλο και ως επίλογο βάζω κάτι που είπε ο Στανισλάβ Λεμ (πολωνός συγγραφέας επιστ. φαντασίας):
Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσο πολλοί ηλίθιοι στον κόσμο μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το Ίντερνετ

πηγη:osarena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου