Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική Συγκέντρωση – Μικροφωνική στην Παραλία της Χώρας Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 7.30





Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας.

Με την παρουσία των νεοναζί στο κυνοβούλιο η συνεργασία τους με τις αστυνομικές δυνάμεις έγινε ακόμα πιο συστηματική. Οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και ανυπότακτους νεολαίους κλιμακώθηκαν στην οργανωμένη ενέδρα στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα την προηγούμενη βδομάδα και έφτασαν στη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τον δολοφόνο μπράβο της νύχτας χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Η ατιμωρησία των ναζί και η αστυνομική κάλυψη των εγκλημάτων τους ήταν μαθηματικά προδιαγεγραμμένο ότι θα ενέντεινε τις επιθέσεις τους. Παράλληλα, η θεωρία που προπαγανδίζουν ασύστολα τα μμε περί ακροκινούμενων ομάδων εξισώνοντας αγωνιστές με τα φασιστικά καθάρματα εξυπηρετεί τους κυρίαρχους ώστε να παρουσιάζονται σαν εγγυητές της δημοκρατικής ομαλότητας. Έτσι, το κράτος επιτίθεται ανελέητα σε όσους και όσες προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση στην καπιταλιστική λαίλαπα που εξαθλιώνει τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Η κυβέρνηση στα πλαίσια του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης υιοθετεί την ακροδεξιά ατζέντα της καταστολής και υλοποιεί το πρόγραμμα της ναζιστικής συμμορίας: Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, εκκενώσεις καταλήψεων, επιστρατεύσεις απεργών, ποινικοποίηση κάθε πτυχής κοινωνικής αντίστασης, περιστολή και κατάργηση των πολιτικών και εργατικών δικαιωμάτων.

Η άγρια πολιτική δολοφονία του αντιφασίστα εργάτη Παύλου Φύσσα δυναμώνει τη αποφασιστικότητά μας να στείλουμε τα φασιστικά αποβράσματα πίσω στις τρύπες τους και να ενδυναμώσουμε τον μαχητικό αντιφασισμό στους δρόμους, στις πλατείες, στα σχολεία, στις γειτονιές και να μην αφήσουμε σπιθαμή γης να λερώνεται από το μίσος τους.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ – ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ




ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Βάλτε κι ένα πανό για τις σταλινικές με την αναρχική προβιά, ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή