Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ !! ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙ !! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ                   

Με σύνθημα «Τα σπίτια μας και οι περιουσίες δεν ανήκουν σε κανένανπαρά μόνο σε εμάς» η νεοσύστατη «Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς» διοργανώσε την Τετάρτη (5/11) στις 3.30 το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τοΕιρηνοδικείο Πειραιά με στόχο να «μπλοκάρει» τους πλειστηριασμούς από τράπεζες δύο σπιτιών, δημοτών του Πειραιά.   Η πρώτη αυτή δυναμική κινητοποίηση της "Κίνησης Ενάντια στους Πλειστηριασμούς" στεφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πέτυχε να ματαιώθούν οι δυοπλειστηριασμοί κατοικιών και να αποσύρθούν πολλοί άλλοι.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!  

Σε ανακοίνωσή της, η Δημοτική Κίνηση "Το Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάςη πόλη μας" αναφέρει ότι στηρίζει την «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» και συμμετέχει ενεργά στην πρώτη κινητοποίησή της στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού δύο σπιτιών, για να μην πεταχτούν δυο πειραιώτικες οικογένειες στον δρόμο, για να μπει φρένο στην αστεγοποίηση και φτωχοποίηση όλων μας.  
"Η μαζική παρουσία μας θα στείλει το μήνυμα στις αρπακτικές τράπεζες και στη μνημονιακή κυβέρνηση που μας επέβαλαν την εξαθλίωση, ότι οι πολίτες θα υπερασπιστούν τα σπίτια τους με κάθε τρόπο. "  
Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις δεν θα περάσουν!  

Το κάλεσμα της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ":  

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ  

ΚΑΛΕΣΜΑ  

Μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε και την αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζήτημα μέγιστης σημασίας. Οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών - ένα ευθέως αντισυνταγματικό μέτρο - έχουν ήδη πάρει τεράστιες διαστάσεις επιδεινώνοντας τη γενική εξαθλίωση και δημιουργώντας νέες στρατιές αστέγων.  
Εμείς, οι πολίτες και οι συλλογικότητες που συγκροτήσαμε την «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» θεωρούμε χρέος μας να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε σ’ αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική που καταλύει καθημερινά τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Τα σπίτια και οι περιουσίες μας δεν ανήκουν σε κανέναν, παρά μόνο σε εμάς.  
Σε πείσμα όλων όσοι επιδιώκουν ένα διαιρεμένο λαϊκό κίνημα χωρίς αγωνιστικότητα και παλμό, επιζητούμε τη συστράτευση και τη συμπόρευση σε κοινούς αγώνες. Η ενότητα και η συμμαχία όλου του ελληνικού λαού είναι το όπλο μας!  
ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις συλλογικότητες, κινήσεις, οργανώσεις, πολιτικές παρατάξεις και πολίτες που συμμερίζονται το αίτημά μας «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» να συστρατευθούν μαζί μας στην «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» με ισότιμη εκπροσώπηση όλων, με σκοπό το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιοχής μας.  
Η διαμαρτυρία μας ξεκινάει αυτήν την Τετάρτη 05/11/2014 και ώρα 15:30 στο Ειρηνοδικείο του Πειραιά, οδός Νικήτα 12 – Πειραιάς. Η Νικήτα είναι πεζόδρομος, πάροδος της Γούναρη, στην Κεντρική Αγορά του Πειραιά.  

Σας περιμένουμε όλους και όλες.  
Συναγωνιστικά,    

«ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου