Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αντιφασιστικό Δίκτυο Νάξου



Σε συνάντηση καλεί το Αντιφασιστικό Δίκτυο Νάξου την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 7.00μμ στην πρώην σχολή Ουρσουλινών, προκειμένου να οργανώσει τη δράση του για την επόμενη περίοδο. 

"Μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τους παρακρατικούς της χαυγής και τα μαζικά δυναμικά αντιφασιστικά συλλαλητήρια που ακολούθησαν, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες: Η κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει ότι είναι εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας.

Μια κυβέρνηση που κυβερνά με προεδρικά διατάγματα, που εφαρμόζει ρατσιστικά πογκρόμ με επιχειρήσεις τύπου «Ξένιος Δίας», που καταστέλλει κάθε απεργιακή κινητοποίηση με τον στρατό των ΜΑΤ και με επιστρατεύσεις χουντικού τύπου, που αντιμετωπίζει κάθε εγχείρημα αντίστασης, όπως οι καταλήψεις, με βία και ποινικοποίηση, που ετοιμάζει μια ακόμα πιο επώδυνη οικονομική επίθεση σε μεγάλα στρώματα της κοινωνίας, αυτή λοιπόν η κυβέρνηση φορά ένα «δήθεν» αντιφασιστικό προσωπείο προς όφελος της σκληρής πολιτικής της.

Μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν φασίστες όπως ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης κι ο Δένδιας, υποκριτικά ανακάλυψε όψιμα τον αντιφασισμό και όπως πάντα τα μεγαλοκάναλα συνεπικουρούν.

Σε αυτή λοιπόν τη συγκυρία καλούμε σε νέα συνάντηση του Αντιφασιστικού Δικτύου Νάξου την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 7.00μμ στην πρώην σχολή Ουρσουλινών, προκειμένου να οργανώσουμε την δράση μας για την επόμενη περίοδο".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου