Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

3ος Διαγωνισμός Διηγήματος “ΛογωΤέχνης 2012”






Magnify Image

Θέλετε να γράψετε αλλά δεν έχετε αφορμής Γράφετε αλλά οι φίλοι σας βαριούνται να σας διαβάσουν; Θα θέλατε να γράψετε αλλά χρειάζεστε λίγο σπρώξιμο; Να η ευκαιρία – και τέλος η δικαιολογίες!

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού Artspot (http://company.artspot.gr) διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό διηγήματος «ΛόγωΤέχνης», με την υποστήριξη των Εκδόσεων Καλέντη, έχοντας επιτύχει το στόχο να καθιερωθεί ως λογοτεχνικός θεσμός στο ελληνικό διαδίκτυο. Η μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων διαγωνισμών διηγήματος «ΛόγωΤέχνης», απέδειξε πως υπάρχει μια ισχυρή δημιουργική δυναμική στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.


Η Κριτική Επιτροπή
Ελένη Γκίκα, Συγγραφέας – Κριτικός βιβλίου
Κώστας Μουρσελάς, Συγγραφέας
Γιάννης Ξανθούλης, Συγγραφέας
Χρήστος Οικονόμου, Συγγραφέας
Γιάννης Φαρσάρης, Υπεύθυνος διοργάνωσης του διαγωνισμού


Διάρκεια του διαγωνισμού
Ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού είναι η 15η Ιουλίου και ημερομηνία λήξης η 15η Σεπτεμβρίου 2012.


Θέμα του διαγωνισμού
 Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο, όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπεριλάβουν στην πλοκή του διηγήματός τους έντεκα συγκεκριμένες αινιγματικές λέξεις, όπως αυτές αναγράφονται στον δικτυακό τόπο http://logotexnis.artspot.gr


Έκταση των κειμένων
 Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 1.000 λέξεις.


Οι Νικητές
 Τα 20 πρώτα διηγήματα του διαγωνισμού θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Καλέντη. Στους 6 πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού θα γίνει σε ειδική τιμητική εκδήλωση βράβευσης.


Αναλυτικές πληροφορίες
Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης» είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο http://logotexnis.artspot.gr  στη σελίδα http://www.facebook.com/logotexnis και στο email contest@artspot.gr.


Χορηγοί Επικοινωνίας του διαγωνισμού
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή (www.kathimerini.gr), η διαδικτυακή πύλη Pathfinder (www.pathfinder.gr), ο οδηγός πολιτισμού και αστικής ζωής Monopoli (www.monopoli.gr), η διαδικτυακή πύλη για το βιβλίο BOOK PRESS (www.bookpress.gr), το πολιτιστικό περιοδικό ΝΤΟΥέΝΤΕ (www.duendemagazine.gr) και το περιοδικό τέχνης Art Magazine (www.artmag.gr).


Υποστηρικτές του διαγωνισμού
Οι Εκδόσεις Καλέντη (www.kalendis.gr), η ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK (www.openbook.gr), η δικτυακή κοινότητα καλλιτεχνών ARTSPOT (www.artspot.gr) και η εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Lollypop (www.lollypop.gr). 

πηγη http://www.lifo.gr/team/bookroom/31944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου